2011. szeptember 29., csütörtök

Te Amo World Selection Series Cuban Churchill

Te - Amo World Selection Series Cuban Blend Churchill

Folytattam ámokfutásomat a zárjegyes szivarok piacán és megkaparintottam egy Te Amo Churchill-t, mely a felirat szerint hűen idézi Kubát... Annyi köze sincs Kubához, mint az Őrbottyáni Habano Fesztiválnak. Ezúton szeretném megkérdezni: Rudy!!! Mikor is lesz a következő???
Visszatérve a szivarhoz! Szóval a "Cuba" felirat jelentése: kubai dohánymagból nevelt. De!! Ha jól utána gondolunk, akkor rájövünk: nem valószínű, hogy az '59 óta csiráztatott mag hajtott ki tavaly valahol a kokacserjék mellett, hanem az '59-ben elültetett Kubából hozott mag és ivadékairól van szó... nos ennyire kubai. 

Elnézést a slendrián stílusért - rosszul ébredtem. :S

Ilyen előzmények után gyújtottam meg a szivart, ami jól indult. Kellemes ellenállással jó füstöt ad. A szivarban uralkodnak a mandulás aromák, melyek a szivar első két harmadában kimondottan kellemesnek hatnak. A harmadik harmadban viszont - amikor túlmelegedett a szivar - kesernyésbe váltak, ami agyon is csapja az egészet. Kár érte, mert egyébként jó is lehetne. Korrekt ár / érték arány. Hétköznapokra unaloműzőnek...
[2011. szeptember 29.] Mandulás aromák Kubából???!!! Ki találta ezt ki????

Te Amo World Selection Series Cuban Churchill: 83 pont

Méretei: 178 mm / 54 rg.

Magyarországi adózárjegyes ár: 1.390 Ft / szál

Milyen szivart teszteljünk? info [kukac] torcedorcigar.com

Nincsenek megjegyzések: