2013. január 8., kedd

Lone Wolf Wolf Pack Churchill & Torpedo by Chuck Norris

Lone Wolf Wolf Pack
Egy igazi ritkasághoz jutottam hozzá kedves Barátom jóvoltából, akinek ezúton is szeretném megköszönni hozzájárulását a Blog "fenntartásához". :) Mitől is különleges? A márkát 1996-ban alapította Chuck Norris és James Belushi . Gondolom nem kell bemutatnom senkinek a pókerarcú halálosztót, de Jim Belushi-ra is emlékezhetünk a magyar vonatkozású Vörös zsaru című filmből, ahol is rendőrként az orosz maffiát üldözi Arnival. A márka neve a '83-as Magányos Farkas című fimből ered és továbbá azt az utat szimbolizálja amit minden férfinak egyedül kell bejárnia egy teljesebb élet reményében. A Lone Wolf két méretét is megkóstoltam, a Churchill-t és a Torpedo-t. Mutat némi hasonlóságot a két szivar, de egy vaktesztnél két különbözőnek mondanám. A Churchill nehezen szelelt az első harmadban és más hibája is volt. Ezzel szemben a Torpedo hozta az elvárható színvonalat. A Churchill ízvilága letaglózó volt: mintha füvet rágtam volna. Egyszer elment, de újra nem futnék neki. A Torpedo finom volt: menta, marcipán és étcsokoládé a lecsengésben. A szivarok egyébként Dominikán készülnek, de nem csak dominikai dohány felhasználásával. Jobban belegondolva a Churchill olyan volt, mintha csak dominikai dohányból készülne. A Torpedo-ban viszont érződött az indonéziai colorado maduro borítólevél friss fűszeressége. Ár / érték arányban a Torpedo verhetetlen: 600 forintnyi dollárért egy nagyon érdekes és finom szivart kapunk. 
A két szivar közötti különbség a pontokban is meglátszik.

Lone Wolf Wolf Pack Churchill: 77 pont / 20 pont

Lone Wolf Wolf Pack Torpedo: 91 pont / 26 pont

Levezetésnek néhány Chuck Norris örökzöld:

Amikor Chuck Norris vért ad, nem kér tűt, csupán egy pisztolyt és egy vödröt.

A CNN jelentése: Chuck Norris Network.

A mozgássérült parkoló nem azt jelenti, hogy ott csak a mozgássérültek parkolhatnak. Ez valójában egy figyelmeztetés, és azt jelenti, hogy az a Chuck Norris parkolója, és mozgáskorlátozott leszel, ha ott parkolsz.

Chuck Norrisnak két sebességfokozata van: séta, gyilkolás.

5-ből 4 doktor nem ajánlotta Chuck Norrist, mint megoldást a legtöbb problémára. A doktorok 80%-a máig megmagyarázatlan körülmények között hal szükségtelenül brutális halált.

Minden férfi azt szeretné, hogy akkora f@sza legyen, mint egy lónak. A lovak azt szeretnék, hogy akkora f@szuk legyen, mint Chuck Norrisnak.

Nincsenek megjegyzések: