2012. október 30., kedd

Habanos Akadémia

Ismerkedés a dohány növénnye
Kubában a szivarok kizárólagos állami exportőre a Habanos S.A. . Ezen cég gründolja a "La Casa del Habano" szivarbolt hálózatot, amely egységek a kubai szivar elsődleges értékesítési helyei szerte a világon. Továbbá ez a cég indította útjára a világ első szivar iskoláját. A Habanos Akadémia kurzusai betekintést engednek a dohányok és szivarok csodálatos világába. Három kurzus van, amelyek egymásra épülnek:
Junior Course - a kubai szivarok felépítése, az ismertebb márkák bemutatása, a legfontosabb dohánytermő régiók Kubában, a leggyakoribb kubai szivar méretek. 
Senior Course - a Habanos márkák bemutatása és ízvilága, az egyedi Habanos termékek ismertetése, különleges szivarok (Edicion Limitada, Edicion Regional)
A szivarsodrás tudománya
Master Course - a Habano értékesítés formái, szivarsodrás, szivarkóstolás, a kubai szivar ízvilágai és házasításai, a Habanos S.A. marketing tevékenysége.
Azok "nebulók" akik sikerrel veszik a három szint akadályait, hivatalos diplomát kapnak az elvégzett tanulmányaikról. Egy életre szóló élmény és tudás birtokosai lehetünk ha elvégezzük az iskolát. 
A hozzánk legközelebb eső iskola Moszkvában található. kedvesvezetőnk jövőbelátása még itt is érvényesül: a legjobb dolgok tőlünk keletre vannak... :)




Nincsenek megjegyzések: